Filosofiamme

Valmentajalta Valmentajille

Coaching Spot valmentajille

Tavoitteemme on auttaa valmentajia havaitsemaan uutta syvempää ymmärrystä omasta käyttäytymisestään ja sen korrelaatiosta joukkueen käyttäytymiseen

Lähes kaikki seurat ja valmentajat pyrkivät kehittämään pelaajiaan kokonaisvaltaisesti. Mutta vuosien varrella olemme huomanneet kompastuskiven: kokonaisvaltaista valmennusta ei joko ymmärretä tai sitä ei tehdä riittävän yksilöllisesti, räätälöitynä tai (aika)tehokkaasti. Uskomme, että yksi syy tähän on, että valmentajat eivät ole tietoisia omista käyttäytymisentavoista ja sen vaikutuksista pelaajiin.

Siksi filosofiamme koostuu kahdesta olennaisesta osa-alueesta:

  • Tieteellisen näkökulman alitajuisista käyttäytymisentavoista
  • Vuosien kokemus jalkapallovalmentajana sekä henkisenä valmentajana

Valmennusfilosofian takana

Mirko on kerryttänyt kokemusta sekä kansainvälisellä kentällä mentoroidessaan ja valmentaessaan yli 20 neurotieteeseen erikoistunutta valmentajaa ollessaan kansainvälisenä johtajana Neuro Change Institutionissa® (NCI®) että kotimaisella kentällä ollessaan monien suomalaisten seurojen & pelaajien mentaalivalmentajana.

Mirkon koulutuksiin kuuluu mm. ICF ACC, NCI® Master Practitioner & UEFA C.

Tällä hetkellä Mirkon suurimpiin projekteihin kuuluu mm. rakentaa yhdessä Palloliiton, SEULin, Espoon Kaupungin ja EsPan kanssa suomen ensimmäistä hybridimallia (jalkapallon & e-urheilun yhdistäminen) sekä tuoda suomalaisille huippu jalkapalloseuroille mahdollisuuden tutustua valmentajan alitajuntaisiin tapoihin.

Haluatko tietää lisää?