MENS SANA

Löydä Tarkoituksesi

Mikä on Mens Sana -ohjelma?


Mens Sana on tarkoittaa tervettä mieltä. Ohjelma on suunniteltu pienryhmille. Ohjelma sisältää 12 + 1 moduulia, jotka suoritetaan viikoittain Zoomin välityksellä. Ensimmäinen moduuli toimii peruskalliona ohjelmalle, jonka päälle on rakennettu kahdentoista moduulin ohjelma. Jokainen moduuli tukee toisiaan tärkeiden elämäntaitojen sisäistämisessä. Mens Sana perustuu Life In Balance Careersin yli 30 vuoden tutkimuksiin. Mens Sana -ohjelman sisällön kehittäminen ja kirjoittaminen kesti kuusi vuotta. Tekijöillä oli 100 vuoden akateeminen koulutus psykologiasta, kirjallisuudesta, historiasta ja liike-elämästä. 

Miksi minun pitäisi osallistua Mens Sana -ohjelmaan?

Useimmat ihmiset kohtaavat syvällisen muutoksen elämässään, mutta valitettavasti he palaavat ennemmin tai myöhemmin vanhoille raiteille. 

Miksi palaamme vanhoille raiteille?

Pysyvää muutosta on vaikeaa tehdä yksin. Neurologisesti mielemme vastustaa muutosta, jonka vuoksi on enemmän kuin todennäköistä, että palaamme vanhoille raitelle. 

Yksi parhaista ominaisuuksista Mens Sana -ohjelmassa on se, että se tehdään pienryhmissä, joka mahdollistaa erinomaisen sitoutumisen. 

Minkälaisen muutoksen voin tehdä?

Mens Sanan avulla luomme sinulle tai ryhmällesi mahdollisuuden toteuttaa unelmien tavoitteet. Roolini coachina on olla tukemassa sinua tai ryhmääsi koko tämän matkan ajan.

Miten Mens Sana -ohjelma auttaa minua pääsemään toivottuun todellisuuteeni sekä saavuttamaan tasapainoisen elämän?

0. IKIGAI ja tavoitteiden asettaminen

Tässä moduulissa on kyse siitä, että jokaisella meistä on tarkoitus, syy, miksi nousemme sängystä ylös. Meillä on myös asioita, jotka tekevät elämän elämisen arvoista eli meidän IKIGAI. Tässä moduulissa navigoimme tavoitteenasettamisistunnon kautta varmistaaksemme, että tavoitteesi ovat linjassa tarkoituksesi kanssa. Tämä toimii peruskalliona seuraavalle 12 moduulille:

1. Sitoutuminen

Erittäin aliarvostettu taito nykyisin. Moduulissa käymme läpi sitoutumisen merkityksen ja sitoutumattomuuden syyt. Katsomme, että tavoitteesi ovat linjassa arvojesi kanssa, jotta tiedämme mihin sitoudumme ja mihin emme sitoudu.

2. Tie täyttymykseen

Moduuli, jossa tutkimme ajatuksiamme ja sanojamme, jotka estävät meitä saavuttamasta tavoitteitamme. Tässä moduulissa otamme käyttöön erittäin luovan käsiteen "punaisen lipun", joka on symbolinen lähestymistapa tunnistaa omat henkiset esteemme.

3. Viivyttely

Käymme läpi minkälaisia tunteita ja ajatuksia viivyttely herättää. Selvitämme viivyttelyn syyt yksityiskohtaisesti sekä käsittelemme erityyppisiä viivyttelijöitä. Näiden avulla nujerramme viivyttelyn, jonka ansiosta ryhdymme tekemään oikeita asioita oikeaan aikaan.

4. Tasapainoisen elämän saavuttaminen

Käymme läpi, mikä on tasapainoinen elämä. Tässä moduulissa pääset tekemään oman "elämän ympyrän". Tämä ympyrä auttaa sinua havaitsemaan, että mihin osa-alueeseen on hyvä keskittyä, jotta saavutat tasapainoisen elämän.

5. Todellisuuden hyväksyminen

Moduuli, jossa käymme läpi asioita, mihin voimme vaikuttaa ja mihin emme voi vaikuttaa. Tämä moduuli auttaa sinua pääsemään haastavimmankin ajat ylitse.

6. Mukautuminen

Moduuli, joka käsittelee, miten me ihmiset mukaudumme erilaisiin ajatustapoihin sekä muotteihin. Moduulin ideana on tuoda esiin asioita, jotka aiheuttavat enemmän harmia kuin hyötyä sekä tutkimme, miten jokainen ihminen voi luoda oman kultaisen keskitien.

7. Ajatukset ja sanat

Moduuli, jolla on voimakas vaikutus sinuun, sillä muutamme omat "punaiset lippumme" "vihreiksi lipuiksi".

8. Stressin hallinta

Moduuli, jossa käymme läpi, mitkä tilanteet aiheuttavat stressiä ja miten näissä tilanteissa voimme hallita ja hyödyntää stressiä.

9. Ajattelu ja eläminen luovasti

Moduulissa käymme läpi, miten voimme hyödyntää ajattelutapaamme sekä luovuuttamme erilaisiin tilanteisiin elämässämme.

10. Mielen hallitseminen

Käymme läpi, miten voimme hallita meidän omia ajatuksiamme, sanojamme, tunteitamme ja tekojamme, joiden avulla pystymme tekemään mitä vain.

11. Tunteiden käsittely

Moduulissa käymme läpi, miten voimme hallita ja havaita omia tunteitamme. Tutkimme, mitkä tunteet antavat energiaa ja mitkä tunteet ottavat energiaa.

12. Liike ja liikunta

Viimeinen moduuli, jossa teemme yhteenvedon, mitä olemme saaneet ohjelmasta. Moduuli käsittelee myös, kuinka tärkeää on pitää itsensä liikkeessä sekä liikkua säännöllisesti.

Mitä ohjelma sisältää?

Mens Sana sisältää Mens Sana e-kirjan, kaikki 12 erilaista moduulia ja valmennusta. Lisäksi aion tukea sinua koko ohjelman ajan.


Mitä osallistujat ovat saaneet Mens Sana -ohjelmasta?

HERÄSIKÖ KIINNOSTUS?

Ota rohkeasti yhtetytä ja etsitään sinulle tai ryhmällesi sopiva ajankohta Mens Sana -ohjelmalle! 

Etsitkö henkilökohtaisempaa valmennusta?