Classic Program

Elä elämäsi paras vuosi

Mikä on Classic Program?


Classic Program on yksilöllinen coaching-ohjelma, jonka tavoitteena on luoda sinulle elämäsi paras vuosi. Ohjelma rakentuu 12 moduulin ympärille. Ohjelma kestää kokonaisuudessaan vuoden ja tapaamme vähintään kuukauden välein. Ohjelma perustuu Life In Balance Careersin yli 30 vuoden psykologian tutkimuksiin.

Miten Classic Program eroaa Mens Sana -ohjelmasta?

Classic Program rakentuu hyvin samalla tavalla kuin Mens Sana -ohjelma, mutta Classic Program suoritetaan yksilövalmennuksena sekä ohjelmassa sukelletaan syvemmälle sinun visioosi, elämän tasapainottamiseen sekä henkisiin esteisiin.

Miksi minun kannattaisi osallistua Classic Programiin?

Useimmat ihmiset kohtaavat syvällisen muutoksen elämässään, mutta valitettavasti he palaavat ennemmin tai myöhemmin vanhoille raiteille.

Miksi palaamme vanhoille raiteille?

Pysyvää muutosta on vaikeaa tehdä yksin. Neurologisesti mielemme vastustaa muutosta, jonka vuoksi on enemmän kuin todennäköistä, että palaamme vanhoille raitelle.

Minkälaisen muutoksen voin tehdä?

Classic Programin avulla luomme sinulle mahdollisuuden toteuttaa unelmiesi haaveet, jonka kautta pääset omaan toivottuun todellisuuteen! Roolini coachina on olla tukemassa sinua koko tämän matkan ajan.

Miten Classic Program auttaa minua pääsemään toivottuun todellisuuteeni sekä saavuttamaan tasapainoisen elämän?

1. Sitoutuminen

Erittäin aliarvostettu taito nykyisin. Moduulissa käymme läpi sitoutumisen merkityksen ja sitoutumattomuuden syyt. Katsomme, että tavoitteesi ovat linjassa arvojesi kanssa, jotta tiedämme mihin sitoudumme ja mihin emme sitoudu.

2. Tie täyttymykseen

Moduuli, jossa tutkimme ajatuksiamme ja sanojamme, jotka estävät meitä saavuttamasta tavoitteitamme. Tässä moduulissa otamme käyttöön erittäin luovan käsiteen "punaisen lipun", joka on symbolinen lähestymistapa tunnistaa omat henkiset esteemme.

3. Viivyttely

Käymme läpi minkälaisia tunteita ja ajatuksia viivyttely herättää. Selvitämme viivyttelyn syyt yksityiskohtaisesti sekä käsittelemme erityyppisiä viivyttelijöitä. Näiden avulla nujerramme viivyttelyn, jonka ansiosta ryhdymme tekemään oikeita asioita oikeaan aikaan.

4. Tasapainoisen elämän saavuttaminen

Käymme läpi, mikä on tasapainoinen elämä. Tässä moduulissa pääset tekemään oman "elämän ympyrän". Tämä ympyrä auttaa sinua havaitsemaan, että mihin osa-alueeseen on hyvä keskittyä, jotta saavutat tasapainoisen elämän.

5. Todellisuuden hyväksyminen

Moduuli, jossa käymme läpi asioita, mihin voimme vaikuttaa ja mihin emme voi vaikuttaa. Tämä moduuli auttaa sinua pääsemään haastavimmankin ajat ylitse.

6. Mukautuminen

Moduuli, joka käsittelee, miten me ihmiset mukaudumme erilaisiin ajatustapoihin sekä muotteihin. Moduulin ideana on tuoda esiin asioita, jotka aiheuttavat enemmän harmia kuin hyötyä sekä tutkimme, miten jokainen ihminen voi luoda oman kultaisen keskitien.

7. Ajatukset ja sanat

Moduuli, jolla on voimakas vaikutus sinuun, sillä muutamme omat "punaiset lippumme" "vihreiksi lipuiksi".

8. Stressin hallinta

Moduuli, jossa käymme läpi, mitkä tilanteet aiheuttavat stressiä ja miten näissä tilanteissa voimme hallita ja hyödyntää stressiä.

9. Ajattelu ja eläminen luovasti

Moduulissa käymme läpi, miten voimme hyödyntää ajattelutapaamme sekä luovuuttamme erilaisiin tilanteisiin elämässämme.

10. Mielen hallitseminen

Käymme läpi, miten voimme hallita meidän omia ajatuksiamme, sanojamme, tunteitamme ja tekojamme, joiden avulla pystymme tekemään mitä vain.

11. Tunteiden käsittely

Moduulissa käymme läpi, miten voimme hallita ja havaita omia tunteitamme. Tutkimme, mitkä tunteet antavat energiaa ja mitkä tunteet ottavat energiaa.

12. Juhlitaan sinun parasta 12:ta kuukautta koskaan!

Viimeisessä moduulissa käymme yhteenvedon, mitä olet vuoden aikana saavuttanut ja mitä erilaisia mahdollisuuksia esimerkiksi seuraava 12 kuukautta tuo tullessaan.

Mitä ohjelma sisältää?

Classic Program sisältää, Classic Program kirjan, kaikki 12 erilaista moduulia sekä valmennuksen eli minut. Olen tukemassa sinua koko vuoden ajan! 


Mitä osallistujat ovat saaneet Classic Programista?

HERÄSIKÖ KIINNOSTUS?

Ota rohkeasti yhteyttä ja luodaan sinulle paras vuosi ikinä!

Etsitkö neurotieteeseen perustuvaa ohjelmaa?