PALAUTTEET

Minkälaista on työskennellä Mirko Kareisen kanssa?


Ollaan tässä Mirkon kanssa tehty nyt yhteistyötä sellaiset 3-4kk ja olen todella tyytyväinen meidän väliseen yhteistyöhön. Asiat hoidetaan rehellisesti ja niin kuin ollaan sovittu ja asioista keskusteltaessa keskustelu on aitoa ja kumpikin osapuoli pystyy kysymään ja keskustelemaan asioistaan avoimesti ja hyvin mielin. Keskustelun ei tarvitse olla edes viikottaista vaan meilläkin on voinut olla vaikka kuukausi kun ei olla otettu toisiin yhteyttä, mutta heti kun tulee asiaa niin laittaa vain viestiä ja palaveri saadaan sovittua todella helposti ja asiat hoituu taas ilman mitään ongelmia. Mirkon kanssa keskustellessa myöskin oppii paljon ja Mirkon tapa käsitellä asioita on todella selkeä ja ymmärrettävä ja se vaikuttaa myöskin asioiden lopputulokseen positiivisesti. Olen todella tyytyväinen jo nykyiseen yhteistyöhömme ja odotan sen jatkuvan pitkään!

Jesse Mertanen
Yhteistyökumppani
Vitical Esports


Mirko on ollut pelaajaurani kehityksen kannalta todella tärkeä tekijä. Sen lisäksi että hän hoitanut kaikenlaiset sopimusneuvottelut ensiluokkaisesti, Mirko on myös toiminut ongelmanratkaisijana erilaisissa pelinsisäissä kuin myös ulkopuolisissakin haasteissa. Olen oppinut häneltä muun muassa johtajuustaitoja, uusia ajatusmalleja sekä yleisesti miten mieli toimii ja miten sitä voi hallita.

Riksa
e-urheilija
Enhanced Esports 


It was an amazing experience working with Mirko Kareinen. He is a very talented and focused person with his work. I had learnt a lot while working with him. He knows his strengths and also knows how he can handle his challenges. Whenever there was a challenging situation he faced it with calmness and he has got enough skills to overcome the hurdles. He always remains positive. I wish him best of luck in the future. I do wish to work with him again!

Jonathan Samson
Työntekijä
Coaching Spot


Mirko is an insightful, thought-provoking and reliable coach. I feel the key ability in Mirko is to challenge you in a comfortable way - I have been able to pinpoint blindspots in my own mental schemes throughout our journey. Mirko is very attentive, good listener, able to hear and see also the things between-lines and/or unspoken ones. Would recommend 100% Mirko for similar positions!!

Miikka Kareinen
Urheilija
Westend Indians, #23


I'm so glad to have Mirko's support every week as his client! As a coach, he is always giving me new perspectives & practical solutions on my problematics. The support I gain from him is amazing and every week I'm looking forward to have our session. He knows how to listen, to motivate me when I'm down but also to create a safe space for me to open up without being afraid of being judged. I feel I can tell him everything, really ! I also love the fact that he is sharing his personal stories when appropriate. Thank you Mirko for being an amazing coach & human being.

Alexia Muzin
Tiimini jäsen
Neuro Change Institute ®