Coaching sessio

Coaching sessiot sinun ehdoilla

Mitä on coaching?


ICF: n määritelmä coachingille on: 

Partnering with Clients in a thought-provoking and creative process that inspires them to maximize their personal and professional potential.

Miksi coaching?

Sinulla on mahdollisuus luoda paras, terveellisin ja onnellisin versio itsestäsi ja saavuttaa täsmälleen ne tavoitteet, joista olet aina haaveillut!

Miten vapaa coaching eroaa coaching-ohjelmista? 

Suurin ero on, että sinä valitset keskustelun aiheen istunnoissa ja minä olen sinun ajattelukumppani, joka auttaa sinua menemään sinne minne sinä haluat!

Miksi olisin sinun ajattelukumppanisi? 

Valmennustilaisuuksien alussa luomme turvallisen ilmapiirin, jossa voimme keskustella mistä tahansa aiheesta. Olen omistautunut luomaan sinulle parhaan mahdollisen lopputuloksen, ja teen sen suurella sydämellä! 

Tällä hetkellä minulla on YB12-sertifikaatti coachingista. Keväänä aikana olen käynyt läpi International Coaching Federations ACC -kurssin. Suoritan ICF-koulutustodistuksen toukokuussa ja tänä vuonna tulen saamaan ICF ACC -sertifikaatin. 

Vain noin 17 000 ihmisellä on tämä sertifikaatti maailmassa. Maailmassa on vain noin 30 000 coachia, jolla on ICF-sertifiointi. ICF-sertifikaatit ovat yksi arvostetuimmista valmennusmaailmassa, ja ICF-koulutusta pidetään kultaisena standardina. 

HERÄSIKÖ KIINNOSTUS?

Ota rohkeasti yhtetytä ja etsitään sinulle tai ryhmällesi sopiva ajankohta Mens Sana -ohjelmalle! 

HINNOITTELU (45 minuuttia)

Ensimmäinen sessio (20 min)

Ilmainen

Normaali sessio

110 € + ALV